Labdarúgás - Megye III.

2023.05.28. 16:55

Zsadányba kerültek a bronzérmek

Lezárult az év a vármegyei foci legalsóbb osztályában, ahol a Bucsán aratott sikerével a zsadányi csapat lett a bronzérmes, teljessé téve a sárrétiek dominanciáját. Nem volt teljes a záró kör, a telekiek már nem tették ki magukat egy vélhetően súlyos csapásnak a bajnok Keresztúr otthonában.

BMH-összeállítás [email protected]

Az évzárón a kamutiak és a mezőmegyeriek is a helyzet magaslatán voltak, mindhárom pontot sikerült begyűjteniük. Archív fotó: ifj. Gál András

Kardos KSK–Okány KSK 1–4 (1–2)
Labdarúgás Megye III. osztályú mérkőzés. Kardos, 100 néző. Vezette: Kun Dominik Erik.
Kardos: Szedlják M. (Menárik) – Rafaj B., Rostás (Jurák Gy.), Dezső D. (Szrnka), Ambrus, Majoros, Csöndes, Cziglédszki (Opauszki), Szegény, Korbely (Jansik), Szebegyinszki. Játékos-edző: Jurák György.
Okány: Rózsa – Huszár, Sánta Z. (Varju Ro.), Kincses (Gonda), Balogh R., Krucsó, Illés (Nagy R.), Bodó, Kovács P. (Veres), Szabó B., Papp Gy. (Kovács R.). Edző: Varju Richárd.
Gólszerző: Korbely (36. – 11-esből), ill. Krucsó (23., 58.), Bodó (26.), Szabó B. (66.).

Jurák György: – A szimpatikus vendégcsapattól, egy sportszerű mérkőzésen szenvedtünk fájó vereséget, a hibás döntéseink miatt, amihez hozzájárultak a megkérdőjelezhető játékvezetői ítéletek is. A sípmester ne ilyen mérkőzésen adja át a sípot a partjelzőjének, ez nem tanuló bajnokság.

Varju Richárd: – Szerencsére sikerült szépen zárnunk a bajnoki idényt, még ha nem is most játszottunk legjobban a szezon során. Minden játékosomnak köszönöm az egész éves remek hozzáállást, kis pihenő után folytatjuk a munkát.

Juhász Zoltán

Vésztői TK–Végegyházi SE II. 2–2 (1–1)
Vésztő, 150 néző. Vezette: Czene Zoltán.
Vésztő: Mezger – Tóth K., Fazekas J. (Tukacs), Fazekas R., Szabó Sz. (Gurmai), Lázár A., Balázs, Bradák (Lázár T.), Pap Zs., Varga T. (Fehér), Nikula. Edző: Kuti István.
Végegyháza II.: Nagy T. – Matúz L., Kunos (Sipos), Deák, Marik (Józsa), Kecskés, Balog A., Borbás, Balla (Adler Á.), Szakál, Multyán Cs. Játékos-edző: Bíró Tibor.
Gólszerző: Tóth K. (45.), Pap Zs. (75.), ill. Balog A. (10.), Kecskés (48.).

Kuti István: – A biztos második hely birtokában léptünk pályára, de a hazai veretlenség megőrzése fenntartotta a motivációt. Ha sikerült megnyernünk a meccset, az sem lett volna érdemtelen a helyzeteink és a mutatott játék alapján. Gratulálok a csapatnak az ezüstéremhez, a mai játékhoz és az egész éves hozzáálláshoz!

Bíró Tibor: – A második félidei játék alapján a hazaiak rászolgáltak a döntetlenre, így igazságos eredmény született. Ezúton gratulálunk Deák Attilának és családjának az újszülött kisbabájukhoz. Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk!

K. I.

Bucsa SE–Zsadányi KSE 1–5 (0–3)
Bucsa, 70 néző. Vezette: Gyebrovszki György.
Bucsa: Sántha (Gera) – Eszenyi (Palotai), Lengyel, Hangyási, Tasi T. (Nagy F.), Farkas B., Kiss A., Lázók N., Lázók A., Tasi K., Tasi D., Kiss G. Játékos-edző: Nagy Ferenc.
Zsadány: Csizmadia S. – Szilágyi Z., Németh, Muntyán, Csizmadia G.(Hoffmann), Baksai (Csongrádi), Fürj, Szabó Dávid (Szabó Dániel), Györösi, Bakó A. (Szőrös), Tóth N. (Csige). Edző: Czimbalmos Imre.
Gólszerző: Kiss A. (87.), ill. Fürj (2.), Bakó A. (8. – 11-esből), Szabó Dávid (40.), Baksai (51.), Csongrádi (84.).

Nagy Ferenc: – Annak örülök, hogy vége a szezonnak. El kell dönteni mindenkinek a fontossági sorrendet, mert így még ilyen szinten sem megy, ha a futball az utolsó. Gratulálok a Zsadánynak a megérdemelt éremhez!

Czimbalmos Imre: – A gyorsan megszerzett két gólunk levette a játékosok válláról a terhet, ezután már felszabadultan focizhattunk. Gratulálunk minden játékosunknak! Köszönjük a szurkolók egész éves buzdítását!

N. F.

Gerlai SE–Mezőmegyer SE II. 3–4 (2–3)
Gerla, 50 néző. Vezette: Karkus János Zsolt.
Gerla: Nagy G. – Balogh J. (Domokos), Gyebnár, Varjú (Orodán), Hévizi, Sóvári, Gáspár, Melis, Vrbovszki, Hajdú (Hoffmann), Kiss G. (Szász T.). Játékos-edző: Kiss Gábor.
Mezőmegyer II.: Laurinyecz – Zsidek (Megyeri), Bozó, Egeresi, Frisnyicz, Papp Á., Moka, Pozsár, Lengyel, Kerepeczky, Tóth M. (Rajeczki). Játékos-edző: Antal Sándor.
Gólszerző: Vrbovszki (15., 44.), Hajdú (53.), ill. Pozsár (8., 37.), Egeresi (29.), Papp (87.).

Kiss Gábor: – A csapat tartását jelzi, hogy kétgólos hátrányból is egyenlíteni tudtunk, és akár a győzelmet érő gólt is megszerezhettük volna, az ellenakcióból viszont az ellenfél volt eredményes. A döntetlen valahol igazságosabb lett volna.

Antal Sándor: – Ismét meg tudtuk magunkat viccelni. Közönségszórakoztató mérkőzésen szenvedtük ki a győzelmet. Ma a szurkolókon kívül senkit sem tudnék a jók közé emelni!

Sz. I.

Kamuti SK–Békéssámsoni SK 2–0 (0–0)
Kamut, 80 néző. Vezette: Dohar László.
Kamut: Gulyás – Zsibrita (Jakusovszki), Bán (Németh A.), Fulajtár, Pocsai, Szabó I., Máté, Németh M., Radics (Gilik), Szalkai, Krizsán (Knapp). Edző: Gál András.
Békéssámson: Vörös – Kenéz J., Varga I., Abonyi, Dunai, Rancz, Kenéz L., Sós, Baliga J. (Kriván), Atyimás, Krajcsovics. Játékos-edző: Baliga Arnold.
Gólszerző: Knapp (60. – 11-esből), Szalkai (90.). Kiállítva: Abonyi (85. – második sárga lap után)

Gál András: – Helyzetek sokaságát kihagyva, megérdemelten nyertünk, egy jó csapat ellen.

Kerekes György elnök: – A végtelenül gyenge őszi szereplés után sikerült helyreállítanunk a sámsoni nimbuszát. A tavasszal megszerzett pontok jó kiindulóalapot jelenthetnek a következő bajnoki évhez.

Csapó Edit

A Sarkadkeresztúri SE–Telekgerendási LSC mérkőzés elmaradt, a 3 pontot 3–0-s gólkülönbséggel a keresztúriak kapják.

 

Mesterlövészek

34 gólos: Kopács Zsolt (Sarkadkeresztúr).

28 gólos: Lázók Attila (Bucsa).

21 gólos: Multyán Csaba (Végegyháza II).

19 gólos: Fazekas József Richárd (Vésztő).

18 gólos: Tasi Tibor (Bucsa).

16 gólos: Sáss Ádám (Sarkadkeresztúr).

15 gólos: Korbely János József (Kardos).

14 gólos: Máté Martin (Kamut).

13 gólos: Fürj Mihály (Zsadány), Krucsó Martin Mihály (Okány).

12 gólos: Bozsányi II. Tibor (Kötegyán).

11 gólos: Józsa Pál, Kecskés Erik Attila (Végegyháza II.), Krizsán Pál (Kamut).

10 gólos: Baksai Zsolt (Zsadány), Balogh Ramon Ádám (Okány), Bradák László (Vésztő), Szabó Barnabás (Okány).

9 gólos: Baliga Szilveszter (Békéssámson), Balog Adolf (Végegyháza II.), Berke János (Kötegyán), Hrabovszki János (Telekgerendás), Knapp András (Kamut), Moka Bence (Mezőmegyer II.), Radics József (Kamut).

8 gólos: Czinege Csaba (Bucsa), Pap Zsolt (Vésztő), Sós Rómeó László (Békéssámson).

7 gólos: Bakó Albert (Zsadány), Kmecz Márk András (Telekgerendás), Lázár Tamás (Vésztő), Molnár Márk (Sarkadkeresztúr), Szabó Milán (Sarkadkeresztúr), Szalkai Martin (Kamut), Szász Tamás (Gerla), Szatmári András Dominik (Kardos), Szilágyi Zoltán, Tóth Imre Ferenc (Zsadány), Tóth Krisztián (Vésztő).

6 gólos: Bozsányi I. Tibor, Mezei Jenő, Oláh Károly, Vasadi Sándor (Kötegyán), Csongrádi Csaba, Szabó Dávid, Szilágyi Erik (Zsadány), Kiss Attila (Bucsa), Szabó Gyula (Kamut), Széplaki Dávid (Sarkadkeresztúr).


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában