Gyula

2023.05.02. 08:13

Váratlan volt a vereség az amazonoknál

Némileg váratlan vereséget szenvedett Egerben a Gyulai Amazonok NB II-es női nagypályás csapata. A bajnokság 18. fordulójában megvívott találkozón az első félidőben került túl nagy hátrányba a fürdővárosi hölgykoszorú, amelyet emberhátrányban már nem tudott ledolgozni.

B. M.

Mezei Virágék több tekintetben is balszerencsés egri mérkőzést zártak /Archív fotó: Tóth László/

Eger SE–Gyulai Amazonok 2–0 (2–0)

NB II-es női futsal-mérkőzés. Eger, 50 néző. Vezette: Molnár-Sáska Zsófia Eszter.

Gyula: Szűcs – Kurta (Molnár K.), Mészáros, Paál (Szappanos), Lovas, Kajári, Molnár Á., Nagy K. (Czirók), Hack, Kurai, Mezei. Edző: Molnár Zoltánné.

Gólszerző: Kóka (5.), Vágó (44.). Kiállítva: Mészáros (40.).

Korán hátrányba kerültek a gyulaiak, akik nem igazán találták a játékukat, ráadásul két játékosukat is idő előtt elveszítették. Mészáros Viktóriát a félidő hajrájában kiállította az erélytelen játékvezető, később pedig Paál Dalma szenvedett súlyos sérülést. Szünet után tíz emberrel is feljavult a vendégek teljesítménye, de összességében nem volt esélyük a pontszerzésre.

A gyulai együttes a Keleti csoport tíz tagú mezőnyében az 5. helyen áll.

Molnár Zoltánné: – Amellett, hogy gyengén játszottunk, az akarati tényező is hiányzott a csapatból. Négy nagyon kemény mérkőzés következik, csak bízom benne, hogy nem fogyunk el év végére. Dalmának mielőbbi felépülést kívánunk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában