Kézilabda

2023.05.20. 13:24

Újabb kulcsember hosszabbított Békésen

Horváth László és Laufer Gábor után újabb alapemberével hosszabbított szerződést a Békési FKC vezetősége. A megállapodás alapján a következő évet is az NB I. B-s férfi bajnokság 5. helyezettjénél tölti Haszilló Gergő, aki 2024 júniusáig szóló kontraktust írt alá.

Haszilló Gergő az ötödik évét kezdheti meg a békési csapatnál. Gapixfotó

A keceli származású és szegedi nevelésű 26 esztendős játékos immár az ötödik évadát kezdheti a klubnál, nem egy vándormadár típus tehát. Még 2019 nyarán Vecsésről érkezett Békésre, góljai mellett a védőmunkájával is kitűnik a csapatból. Nem is volt kérdés, hogy szeretnék megtartani a játékost, aki hajlott az egyezségre.

– Könnyű volt meghoznom a döntést, hiszen kiváló az itteni közösség és jó eredményeket értünk el a bajnokságban. A következő évre is együtt marad a csapat java, így változatlan nívón, zavartalanul folytathatjuk a megkezdett munkát. Van még egy mérkőzésünk, azután jöhet a megérdemelt nyári pihenő, melynek során leginkább kikapcsolódni szeretnék a párommal és a barátokkal – nyilatkozta a játékos az új szerződése szignózását követően.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában