Labdarúgás - megye II./A

2023.05.27. 08:44

Szerencsés csabai győzelem

A csabai vasutasok sikerével indult a 28. játéknap a megye II./A osztályú bajnokságban. A péntek esti találkozón a vendégek Kovács György első félidőben szerzett találatával múlták felül a házigazda orosházi fiatalokat.

B. M.

Halász Zsombort a becsúszó Takács Kálmán és Mazán Zsombor együttes erővel próbálja meg feltartóztatni. Fotó: Bohus Krisztián

OMTK-Rákóczi–Békéscsabai MÁV SE 0–1 (0–1)
Orosháza, 80 néző. Vezette: Krecsméri Milán.
Orosháza: Salka – Czinkóczi, Polacsek, Janicsek (Dobi), Balogh N. (Szabó Gy.), Kun, Csőke (Szabó T.), Kun Szabó, Kocsis, Rácz, Halász. Edző: Bodzás Ádám.
Békéscsabai MÁV: Bócsik – Erdélyi, Bánlaki, Morva (Petri), Takács K., Kőszáli (Mihályi), Zsömbörgi, Zsibrita, Szarka, Kovács Gy. (Sipiczki), Mazán. Edző: Dohányos Zoltán.
Gólszerző: Kovács Gy. (24.). Jó: Kocsis, Salka, Halász, ill. Mazán, Szarka, Bánlaki, Zsömbörgi, Kovács Gy.

Az első félidőben sok hibával játszottak a csapatok, a rutinos Kovács György egyéni villanásával szerzett vezetést a vendégcsapat. A második játékrészben felbillent a pálya, de a hazaiak minden lehetőséget elhibáztak, így zsinórban negyedik vereségüket szenvedték el.

Bodzás Ádám: – A második félidőben felborult a pálya! Gólokkal kellett volna győznünk, de a vendégeknek mindig volt egy utolsó utáni embere. Soha nem szoktam nyíltan véleményt megfogalmazni a játékvezetéssel kapcsolatban, de a mai mellett nem tudok elmenni szó nélkül. Egy szóval jellemezve: botrányos!

Dohányos Zoltán: – Küzdeni tudásunknak köszönhetően nyertünk egy jó csapat otthonában.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában