Asztalitenisz

2023.05.20. 09:44

Szántosi Dávid két aranya

Az idei U17 és U19-es országos bajnokságon a fővárosban, az Ormai László Csarnokban a fiúknál Szántosi Dávid, a Szarvasi Körös ASE korosztályos válogatott játékosa pénteken remek teljesítményt nyújtott.

Fest Attila edző tanítványa az U17-eseknél két aranyérmet szerzett. Szántosi Dávid kiemelkedett a mezőnyből, egyéniben egyetlen szettet sem vesztett, az elődöntőben Cseri Ádámot (KSI) verte 4:0-ra. A döntőben a soltvadkerti Ambrus Asztalitenisz Akadémia U15-ös páros világbajnoka, Lei Balázs ellen győzött szoros játszmákban szintén 4:0-ra, és teljesen megérdemelten lett aranyérmes. Párosban Szántosi Dávid a Yorgos SE játékosával Kizakisz Georgiosszal az oldalán állt asztalhoz, és itt is szettveszteség nélkül állhatott fel a dobogó legfelső fokára. A döntőben a Lei Balázs, Varga Botond (Ambrus Asztalitenisz Akadémia, Higl Life SE) duót győzték le 3:0-ra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában