Kézilabda

2023.05.21. 12:43

Pásztor Bettina az Előre első új nyári szerzeménye

Az EUbility Group-Békéscsabai ENKSE női csapata a szombat este a Debrecentől elszenvedett hazai vereség ellenére újabb évvel hosszabbította meg élvonalbeli tagságát. Ennek örömére a klubnál máris bejelentették az első nyári új szerzeményt, aki a kapuba érkezik.

B. M.

Pásztor Bettina tapasztalata nagy segítség lehet a csabai csapat számára.

Fotó: Ricsováry-Takács László

A klubot működtető gazdasági társaság egyéves szerződést írt alá Pásztor Bettinával, a Praktiker-Vác 30 esztendős hálóőrével. A 178 centiméter magas játékos debreceni nevelésű, több klubot is megjárt már a tartalmas karrierje során. A Duna-partiaknál két szezont töltött, előtte Kisvárdán három évadon keresztül védte a szabolcsiak kapuját. A következő idényben azonban már Békéscsabán kamatoztatja tudását, és tapasztalatával nagy segítségére lehet a lila-fehéreken a szakmai célok megvalósításában.

– Motivált vagyok, szeretnék meghatározó tagja lenni a csapatnak, jó teljesítménnyel segíteni az előrelépésben. Lelkes, szimpatikus együttesnek tartom az Előrét, külön öröm, hogy nem teljesen ismeretlen közegbe megyek, több játékossal voltunk már csapattársak, és jó kapcsolat fűz hozzájuk – nyilatkozta Pásztor Bettina a klub honlapján a szerződése megkötése apropóján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában