Labdarúgás

2023.05.31. 11:48

Öt mérkőzést tartalmaz a leghosszabb játékmegvonás

Tizenhárom játékos plusz egy edző ügye alkotta az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB) heti „totószelvényét”.

B. M.

Fotó: Shutterstock

A grémium a keddi ülésnapon a piros kártyával kiállított sportemberek mellett két klubra rótt ki pénzbüntetést, a színes lapok túlzott halmozása miatt – derül ki a hivatalos értesítőből.

A hét „citrom díját” egy mezőhegyesi fiatal játékos vitte el, számára öt bajnoki mérkőzés időtartamával nő meg a nyári és őszi pihenő időszaka, miután véleménykülönbségbe keveredett a találkozó játékvezetőjével.

A felnőtt játékosok közül Minya István (Békés) és Horváth Ádám (Gádoros) 3-3, Sztojka Zsolt (Doboz) 2, míg Kukovecz Dániel (Nagyszénás), Szlovák Norbert (Nagyszénás), Rohony Márk Gábor (Csabacsűd), Abonyi András (Békéssámson) és Simon Tibor Boldizsár (Kaszaper) egy-egy soron következő bajnoki mérkőzést lesz kénytelen kihagyni.

Az utánpótlás bajnokságokban kiállított Nyári Attila (Mezőhegyes U17) esetében 5 találkozót érint az eltiltás, Szijjártó Bence (Gádoros U19) 3, Géczi Dániel (Jamina U19) 2, míg Kiss-Nagy Tibor Tamás (Tótkomlós U16) és Verbőczi Viktor (Nagyszénás U17) egy-egy soron következő bajnokin nem léphet pályára.

Ezen a héten a Mezőhegyesi SE és a Köröstarcsai KSK egyesületeinek kell 5-5 ezer forintot jótékony célokra befizetniük a játékosak túlzott színes lap halmozásáért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában