Sakk

2023.05.20. 19:47

Négyes holtverseny az A-csoportban

Gyulán, a Hőforrás Hotel és Üdülőszövetkezet konferenciatermében szombaton délután a hatodik fordulót rendezték meg a második alkalommal kiírt Csomós János emlékversenyen.

Az a A-csoportban a kisújszállási színekben versenyző dévaványai Fekete Albert, FIDE-mester vereséget szenvedett az orosházi Kunos Zoltántól. Az ötödik forduló után élen álló diósgyőri Horváth Kristóf kikapott klub társától Zámbó Zoltán, FIDE-mestertől.    
Az élcsoport állása a 6. forduló után: 1. Samu Sorin-Mihai (román) 4,5 pont, 2. Zámbó Zoltán (FM, DVTK), 4,5, 3. Lazin Robert-Tamas (román) 4,5, 4. Kunos Zoltán (Orosházi SE) 4,5.               
A B-csoportban a Békési TE tehetséges fiatalja, Vértes Imre nyert, így a dunaharaszti Botos Józseffel együtt 5 ponttal vezetik a csoportot, és vasárnap egymás ellen játszanak. 
Az élcsoport állása a 6. forduló után: 1. Botos József (Dunaharaszti MTK) 5 pont, 2. Vértes Imre (Békési TE) 5, 3. Szunyogh István ( ) 4,5, 4. Zoltán András (Honvéd Auróra SE) 4,5, 5. Béres Ferenc (Debreceni Sakkbarátok Klubja) 4,5.   
Az emlékverseny záró fordulóját vasárnap 9 órától rendezik.

 

Címkék#sakk#sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában