Atlétika

2023.05.12. 15:23

Kopp Békéscsabai AC: futók és dobók is versenyeznek a hétvégén

A szélrózsa minden szétszóródik a hétvégén a Kopp Békéscsabai AC versenyzői és edzői csapata. A fővárosban, a Vasas Pasaréti Sportcentrumában Karsai Gábor áll rajthoz szombaton a 10 ezer méteres magyar bajnokságon olyan futók társaságában is, akik már kvalifikálták magukat a budapesti világbajnokságra. Edzője, Tóth Sándor szerint a junioroknál Gábor egyértelműen esélyes a győzelemre, de a felnőttek között is jó eredményt érhet el.

G. P.

Márton Anita

Forrás: Archív

Az ob mellett több korosztályban és futószámban írtak még ki versenyt, ezeken ott lesz a csabaiak több tehetsége, így többek között Kis Petra Sára és Zahorán Milán.

A dobóatléták közül a fedett pályán világbajnok súlylökő, Márton Anita a kéthetes bári edzőtábort követően a Kecskeméti Atlétikai Centrumban vasárnap lép dobókörbe. Egy nappal korábban a Tiszavirág Kupa jelent majd kiváló gyakorlási lehetőséget a Kopp Békéscsabai AC gerelyhajítójának, Bogdán Annabellának. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában