Birkózás

2023.05.28. 15:34

Kilencedik az OBE a Diák I-es csapatbajnokságon

A pesterzsébeti Kruj Iván Sportcsarnokban rendezték meg szombaton a Diák I-es szabadfogású csapatbajnokságot, amelyen 28 csapat mérte össze tudását.

Az Orosházi Birkózó Egyesület (OBE) csapata az előkelő kilencedik helyet szerezte meg a rangos viadalon. A tatabányai és az esztergomi csapatot legyőzte az OBE, viszont a későbbi bronzérmes kaposvári csapattól vereséget szenvedett így nem tudott a legjobb négy közé jutni. 

A 9. helyezett OBE csapatának tagjai: Nagy Máté, Czollner Ábel, Kovács Zente, Hangya Borisz, Nagy Marcell, Vas-Szilágyi András, Héjja Péter, Almási Áron.

Az utánpótlás viadal második napján az U15-ös korosztály tagjai léptek szőnyegre, ebben a korosztályban tizenkilenc csapat – köztük két Békés vármegyei – küzdött az érmekért. Az Orosházi Spartacus Birkózó Klub a nyolc közé jutásért a későbbi bajnok Vasastól szenvedett vereséget, így a 12. helyen zárta a csapatbajnokságot. Az Orosházi Birkózó Egyesület a 16. helyen végzett. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában