Labdarúgás - NB II.

2023.05.09. 11:05

Kifakadt a csabai legenda: ez egy tutyimutyi csapat! – videóval

Már-már reménytelen helyzetbe került a Békéscsaba 1912 Előre labdarúgó-csapata a Merkantil Bank Liga NB II.-ben a Soroksár SC elleni vasárnapi 1–0-s vereséget követően. A legendás békéscsabai labdarúgó, a megbízott vezetőedző, Pásztor József őszintén elmondta véleményét a lefújás után.

G. P.

Pásztor: ilyen csapatot még nem nagyon láttam. Fotó: MW

Fotó: Bencsik Ádám

A lila-fehér mezes csapat a 36. forduló mérkőzésén a 92. percben kapott Lovrencsics Balázs-találattal bukta el a már zsebben érzett egy pontot és két körrel a bajnokság vége előtt az osztályozót jelentő 18. pozíciótól 4 pontra áll a kiesést jelentő 19. helyen. Pásztor József, a csapat megbízott vezetőedzője érthetően keserű hangon nyilatkozott a Sori TV-nek a mérkőzés után.

– Négy meccs óta vagyok edző, ebből háromszor a kilencvenedik percben kaptunk gólt... Nem egyszerű ezt elviselni, de muszáj – fakadt ki a békéscsabai klublegenda a lefújást követően. – Mi, régebben nem is tudom, hogy mikor kaptunk a kilencvenedik percben gólt. Ez azt jelenti, hogy nincs rend a fejekben, nem beszélnek egymással a játékosok. Megéltem sok mindent mint játékos és edző is, de ilyen csapatot még nem nagyon láttam, hogy kikapunk, és egymásra egy rossz szót nem mondanak. Mi abban az időben összeverekedtünk, mert valaki hibázott, elküldtük a másikat az édesanyjába, edzésen olyanokat rúgtunk egymásba... Hiszen nyerni akartunk, benn akartunk maradni. Ezek meg nem szólnak egymásra, nehogy a másik visszaszóljon neki, ha ő hibázik. Ez egy tutyimutyi csapat – fogalmazott a Mester.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában