Kézilabda

2023.05.27. 09:40

Kapus érkezett Orosházára

Az élvonalba szerződő ifjú kapusát, Szőke Szonját a 19 esztendős Reszegi Eszterrel pótolja az Orosházi NKC NB I B-s női csapata. Az első új nyári szerzemény Debrecenből érkezik, februárban még ellenfélként látogatott Orosházára a „Loki” U19-es együttesével.

B. M.

Reszegi Eszter nagy reményekkel érkezik karrierje első felnőtt csapatához

Reszegi Eszter szülővárosában, Hajdúnánáson ismerkedett meg a sportág alapjaival, két éve igazolta át a DVSC a Debreceni Kézilabda Akadémiára, Orosházára is innen érkezik. Tagja volt annak a DVSC U19-es csapatának, amely a most lezárult bajnokságban kétszer is legyőzte az újdonsült csapatát. Egy meccsen az élvonalban is pályára léphetet az év során, nem is hétköznapi mérkőzésen, az ellenfél ugyanis a Győri Audi ETO KC volt.

– Nagyon örültem a klub megkeresésnek, ami egy pozitív visszaigazolása az eddigi munkámnak. Úgy éreztem, ha Orosháza mellett döntök, egy lépéssel közelebb kerülök a felnőtté váláshoz is. Egy tapasztalt csapatba igazoltam, ami nagy motivációt ad nekem ahhoz, hogy meghatározó tagjává váljak és hozzásegítsem a kitűzött célok eléréséhez – fogalmazott Eszter az ONKC honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában