Kézilabda

2023.05.31. 13:14

Elbúcsúztatták a bajnoki évet a csabai kézilabdázók

Ez a hét már nem az edzésekről, a felkészülésről vagy az aktuális mérkőzésről szólt a bajnokságot sikerrel záró Békéscsabai Előre NKSE NB I-es női csapata életében.

B. M.

Évzáró összejövetelt szerveztek.

Fotó: Előre NKSE/Milyó Pál

A kézilabdázók, a szakmai stáb és a klub vezetősége kedden évzáró összejövetelre volt hivatalos a CsabaPark Bormúzeumába, ahol közös vacsorával zárta be az évet, és búcsúzott el a pályafutásukat máshol folytató játékosoktól.  
Az eseményt megtisztelte Hanó Miklós alpolgármester és Herczeg Tamás országgyűlési képviselő. Mindketten rövid beszéddel is készültek, gratulálva a lányoknak a célok megvalósításához. A folytatásban Paláncz György klubelnök mondott köszönetet az egész éves munkáért, majd Fülöp Csaba gazdasági igazgatóval elköszöntek a csapattól távozó játékosoktól. A virágcsokrok és ajándékok mellett ízletes ételek és italok is vártak a lányokra, akik egy kellemes esttel búcsúztak tehát a 2022/2023-as szezontól, hogy a megérdemelt nyári pihenés után, új erővel vágjanak neki a következő évi feladatoknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában