Asztalitenisz

2023.05.03. 13:00

Döntetlen született a gyulai rangadón

Nagyüzem volt hétvégén az alacsonyabb szintű csapatbajnokságokban. Az NB III-as rangadón a gyulaiak döntetlent értek el a Jászberénnyel, ezzel már az ezüstérmet is félig-meddig a zsebükben érezhetik.

V. L.

Fotó: Shutterstock

Kecskeméti Spartacus SK–Békési TEAM 14:4

NB II.-es csapatbajnoki mérkőzés, Kecskemét. Békési győztesek: Ágota Csilla, Balogh Ágnes Kira, Szelei Á. 1, és az Ágota Csilla, Balogh Ágnes Kira páros.

Mezőtúri AFC–HED-LAND Mezőberényi SE II. 11:7

NB II., Mezőtúr. Mezőberényi győztesek: Molnár Gergely 3, Csetle Zoltán, Molnár Levente, Szűcs Sándor, és a Csete Zoltán, Molnár Gergely páros.

Kiskunmajsai AC I.–Csaba Fly ASE 7:11

NB II., Kiskunmajsa. Békéscsabai győztesek: Biedermann Dániel 4, Bunda Szabolcs 2, Tarkó Áron 2, Orodán Imre, valamint a Biedermann Dániel, Orodán Imre, és a Bunda Szabolcs, Tarkó Áron páros.

Gyulai AK–Jászberényi ASE I. 9:9

NB III.-as csapatbajnoki mérkőzés, Gyula. Gyulai győztesek: Dihel Mihály 2, Sarkadi Árpád 2, Styr György 2, dr. Várady Zsolt 2, és a Sarkadi Árpád, Styr György páros.

ASE Orosháza–ATSK Szeged 8:10

NB III., Orosháza. Orosházi győztesek: Farkas Rudolf 4, Bohács Béla, Farkas Izabella, Kasza Anett, és a Bohács Béla, Farkas Rudolf páros.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában