Birkózás

2023.04.24. 18:28

Szarvasi arany az orosházi válogatón

Az orosházi Eötvös téri sportcsarnokban rendezte meg a Magyar Birkózó Szövetség a hétvégén az U20-as férfi szabadfogású, és női válogatóversenyét.

V. L. 

A dobogó legfelső fokán középen a szarvasi Hajduch Nándor. Fotó: Szarvasi BE

A viadalon a magyar fiatalok mellett szlovák és osztrák birkózók is szőnyegre léptek. A Békés megyei versenyzők több érmet nyertek. A szarvasi Hajduch Nándor szerepelt a legjobban a válogatón, aki a 79 kg-osok között aranyérmet szerzett. Az Orosházi Spartacus Birkózó Klub fiataljai négy, az Orosházi Birkózó Egyesület (OBE) birkózói két érmet nyertek.   

Békés vármegyei eredmények. Férfiak. 65 kg: 5. Pleskonics Milán (Orosházi Spartacus Birkózó Klub). 70 kg: 3. Molnár Tibor (Orosházi Birkózó Egyesület) és Tóth Patrik (Szarvasi Birkózó Egyesület). 74 kg: 2. Fekete Bence (OBE), 79 kg: 1. Hajduch Nándor (Szarvasi Birkózó Egyesület), 3. Gábor Zalán és Jochim Márk (mindkettő Orosházi Spartacus BK). 97 kg: 4. Bakos Ferenc (OBE). 

Nők. 57 kg: 3. Szabó Zsóka (Orosházi Spartacus BK). 76 kg: 2. Balázs Renáta (Orosházi Spartacus BK).      

            

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában