Fegyelmi határozatok

2023.04.26. 15:30

Reklamált, majd meglökte a játékvezetőt a szentandrási focista

Három felnőtt és hat utánpótláskorú labdarúgónak kell kihagynia a soron következő játéknapot, vagy játéknapokat az elmúlt hétvégén kapott piros lap miatt – derül ki az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság által kiadott hivatalos értesítőből, amely a fegyelmi bizottság keddi ülésén meghozott határozatait tartalmazza. Ezen felül négy olyan klub is akad, melynek a játékosai túlzott színes lap halmozása miatt kell pénzbüntetést fizetnie.

G. P.

Fotó: Shutterstock illusztráció

A felnőtteknél Tasi Kristóf (Békésszentandrás) vitte el a hét „citrom-díját”, akit négy mérkőzésen lesz kénytelen nélkülözni a csapata, amiért egy ítéletet hevesen reklamálva meglökte a játékvezetőt. Huszár Attila (Doboz), Kintner János (Magyarbánhegyes) és Ruzsa Richárd (Kötegyán) egy-egy soron következő bajnoki találkozóról lett eltiltva.

Az utánpótláskorú játékosoknál Sebő Botond (Nagyszénás U17) három, Béres Szabolcs (Sárréti Gyöngyhalász GYSE U14) kettő, Bessenyei Ferenc János (Mezőkovácsháza U17), Szabó Bence (Doboz U19) és Váradi Tamás (Doboz U19) egy-egy soron következő bajnoki mérkőzést kénytelen kihagyni.

Színes lapok miatt a Jamina SE 7200, a Magyarbánhegyesi FC 6000, az OMTK-Rákóczi 5000, a Mezőkovácsházi TE 5000 forint pénzbüntetést kapott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában