Kajak-kenu

2023.04.06. 10:37

Békési Teljesítménykörön csodálhatjuk meg a város vizes értékeit

A Békési Kajak-Kenu Club szervezésében április 30-án lehetőség nyílik amatőr sportolóknak vízről megcsodálni Békés város vizes értékeit egy teljesítménykör keretén belül.

P. B.

A Kishajó kikötőből rajtolva a település határában folyó Kettős-Körös egyenes, széles szakaszán lehet lapátolni, majd átszállás után a várost átszelő vadregényes, kanyargós, szűk Élővíz-csatornát lehet kajakkal vagy kenuval bebarangolni.

A táv 15 km-es, regisztráció és az indulás helyszíne a békési Kishajó kikötő, az indulás időpontja 11.00 óra, onnantól kezdve folyamatos a vízre szállás. Jelentkezni előzetesen április 28-ig lehet a [email protected] e-mail-címen. A résztvevők jelentkezéskor jelezzék hajóigényüket – három személyes túrakenukkal vagy kétszemélyes túrakajakokkal teljesíthető a táv, helyszíni jelentkezés nincs. A nevezési díj 3000 Ft/fő amely tartalmazza a hajóbérlést, az ebédet és az oklevelet is a résztvevőknek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában