Kézilabda – NB I. B, nők

2023.04.02. 17:46

Amíg bírták, megoldották

Foghíjas kerettel kellett küzdenie Szombathelyen az Orosházának a másodosztályban.

P. B.

Forrás: Shutterstock

Minden szempontból hosszú és nehéz túra várt az Orosháza női kézilabdázóira a másodosztályban. Az ONKC vasárnap délután az előző idényben még élvonalbeli, az NB I.-es visszajutásra hajtó szombathelyi élcsapat vendége volt. Sérülések és betegségek miatt több meghatározó kerettag nélkül, mindössze tíz mezőnyjátékkossal tudtak csak kiállni a viharsarkiak, akik nagyot küzdöttek, de végül az SZKKA érvényesítette a papírformát.

Szombathelyi KKA–Oxxo Energy Orosházi NKC 30–24 (14–11)

NB I. B-s női mérkőzés. Szombathely, 400 néző. V.: Csuka, Kocsis. ONKC: Bálint A. – Jáhn 1, Baráth 2, Kenyeres B. 2, Ács 4, Iván E. 2, Bíró P. 1. Csere: Szőke (kapus), Patyi 1, Zavaczki 9 (3), Vörös, Bedron 1. Vezetőedző: Morva Zoltán. SZKKA legjobb dobó: Pődör R. 9. Kiállítások: 6, ill. 12 perc. Hétméteresek: 5/3, ill. 3/3.

Morva Zoltán: – A Szombathely a hazai pálya minden előnyét élvezte. Tudtuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de amíg bírtuk erővel, szépen megoldottuk a feladatot. Sajnos, be kell látni, hogy ebben a mérkőzésben ennyi volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában