Labdarúgás

2023.04.04. 15:48

Amazonok: vereség után siker nagypályán

Vereséggel rajtolt a tavaszi évadban az első helyre is esélyes Nyíregyháza otthonában a Gyulai Amazonok az NB II-es női nagypályás labdarúgó-bajnokságban. A folytatás azonban már jobban sikerült, hiszen hazai pályán legyűrte a Monor gárdáját, mellyel helyet is cserélt a tabellán és az 5. pozícióból várja a szombati Budapest Honvéd elleni gyulai találkozót.

BMH

Gyulai Amazonok

Forrás: BMH

Nyíregyháza Spartacus FC–Gyulai Amazonok 3–1 (0–1)

NB II-es női nagypályás labdarúgó-mérkőzés. Nyíregyháza, 50 néző. V.: Medve Dóra. Gyula: Szűcs (Kósa) – Szappanos (Danics), Mészáros, Paál, Lovas, Kajári, Molnár Á., Hack, Kurai, Mezei, Molnár K. (Kurta). Edző: Molnár Zoltánné. G.: Balogh P. az 51., Urai a 67., a 79., ill. Mészáros a 12. percben.

Gyulai Amazonok–Monori SE 3–2 (3–1)

NB II-es női nagypályás labdarúgó-mérkőzés. Gyula, 40 néző. V.: Kiss M. Gyula: Szűcs (Kósa) – Kurta (Nagy K.), Szappanos (Barthalos), Mészáros (Czirók), Lovas, Kajári, Molnár Á., Hack, Kurai, Mezei, Molnár K. (Paál). Edző: Molnár Zoltánné. G.: Kurta a 11., Molnár Á. A 16., Kurai a 33., ill. Pirót a 29., Megyesi a 61. percben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában