Kézilabda – NB I. B, nők

2023.03.11. 21:23

Sima orosházi siker a sereghajtó ellen

Csaknem húsz góllal győzött az ONKC Kecskeméten a másodosztályban.

P. B.

A jó formában lévő, sorozatban a negyedik győzelmére hajtó Orosházi NKC a 15 csapatos (a fővárosi Pénzügyőr a közelmúltban visszalépett a küzdelmektől) női kézilabda másodosztályban sereghajtó Kecskemét vendége volt szombaton kora este.

A Morva Zoltán által irányított viharsarki együttes semmit sem bízott a véletlenre, esélyeshez méltó játékkal már az első harminc percben minden elrendezve kiütéses sikert aratott. Bálint Anna az első félidőben 57 százalékos hatékonysággal zárt a vendégek kapujában.

A jövő szombaton a budapesti Tempo KSE-t fogadó ONKC újabb sikerével őrzi előkelő ötödik helyét a második liga élmezőnyében.

Kecskeméti NKSE–Oxxo Energy Orosházi NKC 25–43 (6–20)

NB I. B-s női mérkőzés. Kecskemét, 50 néző. V.: Serfőző K., Serfőző R.

ONKC: Bálint A. – Jáhn 3, Baráth 5, Zavaczki 2 (2), Ács 5, Kenyeres B. 2, Iván E. 3. Csere: Szőke (kapus), Mikula 7, Moharos 5, Vörös 2, Gara, Bíró P. 7, Prozlik, Bedron 1, Patyi 1. Vezetőedző: Morva Zoltán. A Kecskemét legjobb góllövői: Berkes-Kaiser 10, Zsemberi 10 (3). Kiállítások: 2, ill. 6 perc. Hétméteresek: 5/3, ill. 2/2.

Morva Zoltán: – Komolyan vette a találkozót a csapat, az első perctől kezdve koncentráltan játszottunk. Ügyesen kézilabdáztunk, aminek az eredménye magabiztos győzelem. Csak dicséret illeti a lányokat. További sok sikert kívánunk a Kecskemétnek. Köszönjük azoknak a szurkolóknak a buzdítást, akik idegenbe is elkísértek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában