Asztalitenisz

2023.03.26. 19:07

Ötödik helyen zárt az Ágota, Szilágyi páros az ob-n

Vasárnap a hölgyek álltak asztalhoz a 106. felnőtt országos bajnokságon Budapesten, az Ormai László Csarnokban.

V. L.

Fotó: Shutterstock illusztráció

Először a párosok mérték össze tudásukat. Az Ágota Csilla, Szilágyi Lívia (Békési TEAM) duó a nyolc közé jutásért 3:0-ra legyőzte a Müller Evelin, Tanács Nóra (Ambrus Asztalitenisz Akadémia) kettőst, majd a négy közé jutásért 3:0-ra kikapott a Dari Helga, Hartbrich Leoni (Budaörs, Böblingen) pártól, így az 5–8. helyen végzett.

Az ifjúsági válogatott Balogh Ágnes Kira (Békési TEAM), válogatottbeli társával Molnár Kendrával (Statisztika) állt asztalhoz, és a nyolc közé jutásért 3:2-es vereséget szenvedett a rutinos Haraszti Nóra, Szvitacs Alexa (Soltvadkert, Győri AC) kettőstől, így a 9–16. helyen zárt.  

 Egyéniben Balogh Ágnes Kira a főtáblára jutott, és a nyolc közé jutásért 4:1-re kikapott Szosznyák Emmától (Statisztika), így a 9–16. helyen fejezte be a küzdelmeket. Kellemes meglepetésre a 16 éves Szilágyi Lívia négyes csoportjából a főtáblára jutott, ahol az ifjúsági válogatott Barcsai Sophie (Statisztika) 4:1-re legyőzte, így a 9–16. helyen végzett. A rutinos Ágota Csilla nem jutott tovább hármas csoportjából a főtáblára. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában