Labdarúgás megye I.

2023.03.26. 18:25

Nem hibázott és tapad az Orosházára a Szarvas

Már az első félidőben két góllal vezetett a Szarvasi FC a Szeghalmi FC ellen, amit a szünet után még megtoldott eggyel és a várakozásoknak megfelelően biztosan tartotta otthon a három pontot a megyei I. osztály 16. fordulójának pótolt találkozóján. A Körös-partiak ezzel két pontra megközelítették a második helyen álló Orosházi MTK-ULE csapatát.

G. P.

Fotó: Shutterstock illusztráció

Szarvasi FC–Szeghalmi FC 3–0 (2–0)

Megyei I. osztályú mérkőzés. Szarvas, 200 néző. V.: Baráth. Szarvas: Somogyi – Zahorán, Zima (Deli), Bány (Styecz), Furár, Polonszki, Pilán R. (Kovács Zs.), Simon, Barna (Czvalinga), Pilán M. (Magyar), Kiri M. Edző: Somogyi János. Szeghalom: Orvos – Tatár, Cserna R., Mező, Szász, Vámos, Marton, Tófalvi, Polonio-Guerreiro (Gál), Darányi (Csikós), Takács J. Edző: Földesi Ambrus.

G.: Simon a 34., Bány (11-esből) a 42., Furár a 49. percben. Kiállítva: Polonszki (könyöklésért) a 70. percben. Jó: Zahorán, Simon, Kovács Zs., Deli, ill. Takács, Komódi, Tatár.

Somogyi János: – Erősen közepes színvonalú mérkőzésen magabiztos győzelmet tudtunk aratni. Nagyon sajnálom a fegyelmezetlenséget, így a következő hetekben szűkebb lesz a választási lehetőségünk a csapat összeállításakor. 

Földesi Ambrus: – Ameddig az ellenfélnek amolyan ajándékként kihagyjuk a helyzeteinket, addig nehéz lesz pontot vagy pontokat szerezni.

A bajnokság állása: 1. Végegyháza 41 pont, 2. OMTK-ULE 1913 39, 3. Szarvas 37, 4. Gyula 23, 5. Gyomaendrőd 18, 6. Szeghalom 16 (30–44), 7. Medgyesbodzás 16 (21–37), 8. Nagyszénás 14, 9. Jamina 4. Kepenyes György

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában