Kick-box

2023.03.07. 11:10

Mestervizsgát tettek a viharsarki harcművészek

A Magyar Kick-box Szövetség minden év elején megtartja mestervizsgáját, a dan-vizsgát. A vizsgabizottság vezetője Galambos Péter (8. dan), a sportági szövetség elnöke, aki az övvizsga bizottságot is irányítja.

P. B.

Friedl Flórián, Rádai Roland, Gregor László, Zsjak Zoltán, Mezei Nikolett és Dohányos András.

A közel öt órás vizsgán a Békés Megyei Harcművész Szövetséghez tartozó klubok vizsgázói sikeresen teljesítették a vizsgakövetelményeket. Az elért és megérdemelt övfokozatok: Zsjak Zoltán (Kondorosi Kick-box Klub) 3. dan, Dohányos András (Békéscsabai JALTE) 3. dan, Mezei Nikolett (Barátság SE Battonya) 2. dan, Friedl Flórián (Contact K. T. H. E. Orosháza) 1. dan, Rádai Roland (Barátság SE Battonya) 1. dan.

Galambos Péter a vizsga végén méltatta néhány, évtizedek óta a szövetségben dolgozó idősebb mester munkáját, jelezve, a szövetség egy mester fokozat előrelépéssel ismerte el ezt a sok éves tevékenységet. Így Zrínyi Miklós mesteredző 7. dan, Katona Barnabás, Szűcs Zoltán, Katona Attila, Szabó Gábor, Gregor László 6. dan mesterfokozatra lépett előre.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában