Birkózás

2023.03.13. 17:41

Megyei érmek a kaposvári válogatón

Kaposvár adott otthont a hétvégén az idei év első U15-ös, kötött- és szabadfogású, valamint női válogató versenynek, ahol az első körben a válogatottságért küzdöttek a fiatalok.

V. L.

Balról a 48 kg-ban ezüstérmes Bódi Csaba, az OBE versenyzője

Forrás: OBE

A kétnapos viadalon több mint három százötvenen léptek szőnyegre, köztük a hazaiak mellett szlovák, ukrán és román birkózók is. A Békés megyei fiatalok több éremmel tértek haza a Somogyi megyeszékhelyről. Szabadfogásban 48 kg-ban Bódi Csabát, az Orosházi Birkózó Egyesület (OBE) versenyzőjét, csak egy ukrán fiatal előzte meg, miként a 41 kg-ban ezüstérmet szerzett Pusztai Márkot, az Orosházi Spartacus Birkózó Klub sportolóját is csak ukrán vetélytársa tudta legyőzni.

A Békés megyeiek eredményei. Fiúk. Szabadfogás.

41 kg: 2. Pusztai Márk (Orosházi Spartacus Birkózó Klub), 5. Szakmeiszter Tamás (Dévaványa). 48 kg: 2. Bódi Csaba (Orosházi BE). 52 kg: 5. Zrena Alex (Dévaványa). 68 kg: 3. Bereczki-Varga Szilárd (Orosházi Spartacus Birkózó Klub). 75 kg: 5. Keresztes Máté (Orosházi BE). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában