Asztalitenisz

2023.03.29. 11:05

Bertalan Sándorra emlékeztek Sarkadon

A közelmúltban rendezte meg a Békés Megyei Asztalitenisz Szövetség, Sarkad város önkormányzata és a helyi sportági egyesület a Bertalan Sándor-emlékversenyt.

P. B.

Az esemény megnyitóján dr. Mokán István a helyi klubot méltatta, amely eredményesen képviseli vármegyei szinten is a várost, továbbá őrzi a hagyományokat és megemlékezik olyan nagyszerű sportemberekről, mint a verseny névadója. Bertalan Sándor családja köszönetet mondott a megjelent 50 sportolónak, kiemelve, hogy családtagjuk emlékét méltó módon őrzi a megyei asztalitenisz közösség évről évre.

Nemrég rendezték meg Eleken a Március 15. Kupát, rekordszámú nevezővel, és a sarkadi emlékversenyen is szép számmal jelentek meg a sportolók és játszottak kiváló mérkőzéseket késő délutánig. 

Eredmények

Férfi egyéni: 1. Csabai Dániel (Békéscsabai ASE), Sebestyén Sándor (Békés TE), 3. Csarnai Gábor (Békés TE), Balogh László (Sarkadi Pelikán ASE). 

Női egyéni: 1. Máté Andrea (Sarkad), Rédei Erika (Eleki ASE), 3. Boros Márta (Békés TEAM), Kazai Dorka (Vésztői ASE). 

Vegyes Páros: 1. Mátyási Henrietta, Csabai Dániel (Békéscsaba), 2. Rédei Erika, Turóczy András (Elek), 3. Boros Márta, Szilva Lajos (Békés TEAM, Végegyházi SE), 3. Kazai Dorka, Kazai Attila (Vésztő). 

Nyílt páros: 1. Csarnai Gábor, Czebe Gyula (Békés TE), Mátyási Henrietta, Csabai Dániel (Békéscsaba), 3. Posgay Brúnó, Botos Marcell (Demeter Lehel ASE), Kovács Sándor, Szőke Ferenc (Sarkad). 

Vigaszág: 1. Csepregi Sándor (Békés TE), Hortobágyi Bálint (Demeter Lehel), 3. Szilva Lajos (Végegyháza), Müllek Zoltán (Sarkad).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában