Futsal

2023.02.17. 12:29

Otthon is biztosan nyert a TFSE

A Gyulán elszenvedett 10–2-es vereség után minimális esélye maradt az Amazonok női futsal-csapatának arra, hogy kiverje az NB I-es TFSE-t a Magyar Kupából és bejusson az elődöntőbe.

G. P.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

A bravúr nem sikerült, hiszen a hétközi mérkőzésen a fiatal fővárosi csapat 3–0-s félidő után 6–0-ra legyőzte a fürdővárosi csapatot és 16–2-es összesítéssel lépett tovább.

TFSE-Bestrong–Gyulai Amazonok 6–0 (4–0)

Magyar Kupa női futsal-mérkőzés. 3. forduló, visszavágó, Budapest. V.: Apkó, Dobó (Török). Gyula: Szűcs – Kajári, Hack, Kurai, Pintye. Cs.: Lovas, Mezei. Edző: Molnár Zoltánné. G.: Kota a 10., Balya a 19., a 34., Dorner a 20., Gruber a 21., a 39. percben.

Jól kezdte a mérkőzést a gyulai csapat, de a 10. percben Kota Gabriella betalált Szűcs Beatrix hálójába, majd Balya Dorottya és Dorner Dóra is eredményes volt. A második félidőben megduplázta előnyét a jobb erőnlétben lévő TFSE és ilyen arányban is megérdemelten győzött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában