Futsal

2023.02.06. 16:16

Más összeállításban is biztos gyulai siker

Továbbra sem tud hibázni a Gyulai Amazonok női csapata az NB II-es futsal-bajnokságban. Molnár Zoltánné lányai a Tóalmás otthonában rúgtak hét gólt.

G. P.

Lovas Laura

Fotó: Toth Laszlo

SK Tóalmás–Gyulai Amazonok 2–7 (0–3)

NB II.-es női futsal-mérkőzés. Tóalmás. V.: Kiss-Bilkei, Kőhegyi (Szőke). Gyula: Kósa – Paál, Kurai, Lovas, Pintye. Cs.: Szappanos, Nagy K., Molnár K. Edző: Molnár Zoltánné. G.: Molnár K. a 2., Nagy K. az 5., Szappanos a 7., Kurai a 24., Lovas a 35., a 36., Pintye a 39., ill. Holló a 25., a 38. percben.

Bár a gyulai együttesből néhány játékos hullámzóan játszott, de ez sem ront sokat az összképen, sok szép támadást vezetett a csapat, melyek végén Lovas Laura és társai rendre eredményesek voltak. Betalált a fiatal tehetség, Nagy Katalin, de a kapus Kósa Noémi, valamint a védő Paál Dalma mellett minden más a mérkőzésre benevezett és pályára lépő játékos is. A gyulaiak hatodik mérkőzésükön a hatodik sikerüket jegyezték és biztosan vezeti a tabellát az üldöző Eger előtt. Hétről-hétre más és más összeállításban lép pályára a gyulaiaknál a bő keretnek köszönhetően, így a hétvégén, az egy héttel ezelőtt pótolt idegenbeli mérkőzésen 8–4-re legyőzött Tehetség SE elleni hazai bajnokin is több játékos kap majd lehetőséget.

 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában