Labdarúgás – NB III.

2023.02.19. 17:39

Magát is okolhatja a vereségért az FSK

A kényes szituációkból rendre rosszul jött ki a Füzesgyarmat a hajdúszoboszlói bajnokin.

P. B.

Fotó: shutterstock.com

Kimondottan balszerencsés napot fogott ki a Füzesgyarmat. A sárrétiek az előző körben a Békéscsaba második együttesét 5–1-re kiütő, masszív és jó erőkből álló élcsapat Hajdúszoboszló vendégei voltak a labdarúgó NB III. 22. fordulójában. Jogosnak tűnő 11-est nem kaptak meg a gyarmatiak, ezen kívül a második félidőben egy több méteres leshelyzetet engedtek el, amelyből a hazaiak megszerezték a győztes gólt. Ugyanakkor magát is okolhatja az FSK a fájó vereségért, mert három-négy tiszta ziccert sem tudott gólra váltani.

A Füzesgyarmat jövő vasárnap az Egert fogadja a harmadik ligában.

Aqua-General Hajdúszoboszló–Füzesgyarmati SK 1–0 (0–0)

NB III.-as mérkőzés. Hajdúszoboszló. V.: Valu. Hajdúszoboszló: Mészáros D. – Kónya, Fenyőfalvi, Czene (Sütő, 75.), Nagy Roland, Szathmári Zs., Balla, Constantinescu (Berdó, 80.), Vincze Á., Barnucz, Karika (Drobina, 67.). Vezetőedző: Szűcs János. FSK: Fildan – Raducu, Kis Sz., Achim Á., Szilágyi J. (Virág, 67.), Bartók (Szabó B., 23.), Popescu, Urbanowski, Bódis, Achim S. (Vaszilijevics, 85.), Pataki. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. G.: Fenyőfalvi az 53. percben. FSK jók: Achim Á., Szabó B., Raducu, Bódis.

Boros Tibor: – Több gólhelyzetet is ki tudtunk alakítani, miközben a kényes szituációkból sajnos rosszul jöttünk ki. Meg voltak a lehetőségeink a győzelemhez, ám sajnálatos módon, igaz, érdemtelenül, végül vereséget szenvedtünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában