Futsal

2023.02.13. 12:05

Először botlott a Gyula a bajnokságban

Hetedik mérkőzésén első vereségét szenvedte el a Gyulai Amazonok az NB II-es futsal-bajnokságban. Hazai pályán a dobogóra aspiráló jászberényi Tehetség SE győzött a második félidőben megfordítva az eredményt. A fürdővárosi csapat jobb gólkülönbségének köszönhetően tartja vezető pozícióját a bajnokságban.

G. P.

Fotó: Tóth László

Pedig jól kezdett az Amazonok, 20 másodperc után már vezetett Kajári Gabriella révén. A jászberényiek rövid időn belül megfordították az eredményt, de a szünet előtt Lovas Laura és Kajári találatával ismét a Gyulánál volt az előny. Szünet után is megvoltak a hazai helyzetek, azonban ezek sorra kimaradtak, a vendégek pedig gyors kontrák után hat perccel a vége előtt a maguk javára alakították az eredményt. A fürdővárosiak az utolsó percekben többször is egyenlíthettek volna, de az eredmény már nem változott.

Gyulai Amazonok–Tehetség SE 3–4 (3–2)

NB II-es női futsal-mérkőzés, Gyula. V.: Gyuga, Gyebrovszki (Medovarszki J.). Gyula: Szűcs – Kajári, Molnár Á., Kurai, Pintye. Cs.: Mészáros, Paál, Lovas, Hack, Mezei. Edző: Molnár Zoltánné. G.: Kajári az 1., a 16., Lovas a 18., ill. Pintér az 5., Ádám a 6., a 33., Fábián a 35. percben. 

Molnár Zoltánné: – Bőven van hiányérzetem a mérkőzés után, a csapat minden egyes tagja mélyen a tudása alatt játszott. Látszott, hogy ezen a napon ha reggelig játszunk, sem nyerünk. Hiányzott a megszokott tűz és akarat a csapatból, talán ez volt a legnagyobb gond a mérkőzésen. A lehetőségeink megvoltak, a mérkőzés nagy részében nálunk volt a labda, de borzasztó döntéseket hoztunk a kapu előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában