Gyász

2023.02.14. 11:51

Elhunyt a Viharsarki Golf Club megálmodója

Kegyetlen, rapid lefolyású betegségben elhunyt Nagy Bálint, a Viharsarki Golf Club megálmodója, létrehozója, tulajdonosa.

G. P.

Bálint a 90-es évek elején egy amerikai utazás során szeretett bele a golfba. 1995-től – felesége zalaegerszegi színtársulati tagsága idején – Bükön lett klubtag, itt lett jó játékos és versenyző. 2001-ben területet vásárolt a Békéscsaba és Gyula között fekvő Pósteleken. Szívós munkával lépésről lépésre alakította ki a driving range-t, körülötte a 6 szakasszal rendelkező pályát.

A Viharsarki Golf Club bölcsőjéből indult játékosok eredményei a teljesség igénye nélkül. Senior Nettó Bajnokság, Rotary Golf Kupa C/1, Senior válogatottság, a válogatottal nemzetközi verseny-helyezések, csapat tagság az ötszörös Monarchia-Kupa győzelemben, Bulgaria Open 3. helyezés, Magyar Amatőr Matchplay 2. helyezés, MIDAM év golfozója cím, MIDAM válogatottság, 2 MIDAM Open bajnokság, 2 alkalommal 3.helyezés, Magyar Amatőr Bajnokság, „Év golfozója” cím.

Az eredményeknél is nagyobb büszkeség, hogy Bálint több tucat játékossal szerettette meg a golfot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában