Labdarúgás

2023.02.02. 17:27

A hatban maradás a realitás az ősszel jól rajtoló Csorvási SK-nál

Fiatalokkal, és további sérülésből visszatérő játékosokkal erősített a téli holtszezonban a Csorvási SK megyei II/B osztályú együttese.

G. P.

Archív fotó: Bencsik Ádám

Az őszi időszakban sérülés miatt kieső Könyves László és Varga Alex amennyiben javulnak, bevethetők lesznek majd tavasszal. A térdén végrehajtott atroszkópos beavatkozás után jól gyógyult Varga Gábor is, aki játékra jelentkezett. Utóbbi csak edz, a felkészülési mérkőzéseken még nem fog játszani. Andrékó Viktort műteni kellene, rá biztosan nem számíthatnak és a gólgyáros, de roppant sérülékeny Gyevi-Nagy Balázs sem, aki az ősszel visszavonult.

– Számítunk a felgyógyulókra és néhány fiatalra is – mondta Zsiga Róbert, a Csorvási SK edzője.

– Új fiú az eddig a Békéscsaba UFC-ben játszó tizenhét éves védő, Salka Botond. Megegyeztünk a huszonhárom esztendős középpályás Németh Róberttel, aki Csanádapácáról tér vissza. Újra kezdi a játékot az OMTK-ULE-ben nevelkedő támadó, s ott 2016-ig játszó Szuda Márk Tamás.

A csorvásiak két hete vannak edzésben, Zsiga Róbert heti szinten három szabadtéri tréninget tart. A teremben nem tudtak edzeni, így csak szabadtéren dolgozott a csapat.

– A sporttelepen a költséghatékonyság miatt minimalizálva lett a fogyasztás, ám fűtés van és a hétvégi edzőmérkőzésre már meleg víz is lesz, vagyis rendeződnek a dolgok – mondta a tréner.

– Bár eredetileg dobogós álmokat dédelgettünk, ám a sérülések miatt az őszi időszak második fele már nem úgy sikerült, ahogyan szerettük volna és emiatt az ötödik helyen telelünk. Úgy gondolom, hogy a hatban maradás a realitás – jegyezte meg a tréner. G. P.

A Csorvási SK tervezett felkészülési mérkőzési

Február 4., szombat, 11.00: Csorvási SK–Kardos KSK

Február 11., szombat: Csorvási SK–Csanádapácai Előre FC

Február 18., szombat: Csorvási SK–Végegyháza SE II

Február 25., szombat: Mezőberényi LE–Csorvási SK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában