Kézilabda

2023.01.12. 15:15

Több változás az Előre NKSE bajnoki programjában

A nemzetközi kupamérkőzések miatt borult a menetrend.

P. B.

Előre NKSE

Fotó: Für Henrik

A nemzetközi kupákban részt vevő csapatok programja miatt megváltozott a versenynaptár a női kézilabda NB I.-ben, ami az újonc Előre NKSE több mérkőzését is érinti. A lila-fehér klub tájékoztatása szerint a helyzetet nehezítette, hogy a csabai egyesület több olyan csapattal is játszik bajnoki és Magyar kupa-mérkőzést az elkövetkezendő hetekben, amelyek hétvégente az Európa-liga csoportkörében is szerepelnek.

A nemzetközi mérkőzések időpontjainak kijelölését követően megkezdődött a bajnoki és kupaprogramok átalakítása. A sűrűvé vált versenynaptár miatt a Debrecen, a Siófok, a Vác és a Székesfehérvár elleni mérkőzések időpontjai is megváltoztak. A nemzetközi szerepléstől függően a későbbiekben más békéscsabai mérkőzések időpontjai is változhatnak, amelyekről a lehető leghamarabb tájékoztatást ad az ENKSE, amely a kialakult helyzet miatt a szurkolók megértését kéri.

A január-februári békéscsabai bajnoki program:

Január 13.: –Kisvárda (i), 18.00.

Január 20.: –Érd (o), 18.00.

Január 26.: –Debrecen (i), 18.00.

Január 31.: –Siófok (i), 18.00.

Február 11.: –Dunaújváros (o), 18.00.

Február 16.: –Vác (o), 18.00.

Február 25.: –Székesfehérvár (i), 18.00.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában