Fitnesz és szépség

2023.01.07. 16:59

Tizennégy alkalommal emelhetett fel aranyserleget a Viharsarok szépe

A békéscsabai Szolcsánszky Tünde elégedetten tekinthet vissza a 2022-es esztendőre.

Bátori Attila

Eredményekben gazdag évet zárt a békéscsabai versenyző

Forrás: MW

Elégedetten tekinthet vissza a tavalyi esztendőre a békéscsabai születésű Szolcsánszky Tünde. A fiatal tavaly a sport és a szépségversenyek területén is megmérettette magát, az eredmények pedig egyik helyen sem maradtak el. A még csak 19 éves versenyző több hazai és nemzetközi fitneszversenyen is felállhatott a dobogóra. A tavalyi évben összesen tizennégy alkalommal bizonyult a legjobbnak. Megnyerte az IFBB Testépítő és Fitness Magyar kupa Junior és Felnőtt kategóriáját, az IFBB Magyar Bajnokságon pedig Felnőtt Bikini és Fitmodel kategóriákban szerzett aranyérmet.

Kívül és belül is ápolnunk kell a szépségünket, vallja a csabai Szolcsánszky Tünde
Forrás: MW

A számos magyar verseny mellett nemzetközi bajnokságokon is kiemelkedően teljesített. Ősszel, a Grazban megrendezett Ausztria kupán Junior Bikini Fitnes és Fitmodel kategóriákban indult el és a bírók egybehangzó véleménye szerint mindkét számban Tünde volt a legjobb. Korábban, a Romániában megrendezett Grand Prix versenyen Fitmodel kategóriában az első, Junior kategóriában pedig a harmadik helyet szerezte meg. 

Az osztrák bírókat is lenyűgözte a békéscsabai Szolcsánszky Tünde
Forrás: MW

A szezont egy hazai gálával, a Just Clear Awards díjátadóval zárta. A Várkert Bazárban megrendezett eseményen Fitmodel kategóriában őt ítélték meg a legjobbnak, amivel összesen húszra növekedett a pályafutása során elért győzelmek száma. A tavalyi szezonban elért eredményeivel a csabai versenyző lett az év legeredményesebb Junior Bikini Fitnes versenyzője.

A Fitmodel kategória az egyik személyes kedvencem, mert ebben a sportosság és a nőiesség egyaránt megjelenik. A gála tökéletes zárása volt az idei évemnek

 - nyilatkozta a versenyről.

Már elkezdte a felkészülést a 2023-as szezonra
Forrás: MW

Tünde nemcsak sportosságát, hanem szépségét is igyekszik kihasználni. 2022-ben elindult a Tündérszépek versenyen és a régiós fordulót meg is nyerte, így ő képviselhette Békés megyét az országos fináléban. 

Nagyon szeretem megmérettetni magam, feszegetni a határaimat, és kihasználni minden lehetőséget az életemben. A verseny minden percét imádtam. Nagyon színvonalas megmérettetés volt

– összegezte a Viharsarok szépe a Tündérszépek verseny során szerzett élményeit.

Szépségversenyek tekintetében a tavalyi év másik fontos állomása a Miss Olympian’s Beach volt. Az augusztus elején immár harmadik alkalommal megrendezett eseményen a békéscsabai lányt a szakmai zsűri a második udvarhölgynek választotta meg.

 

Úgy gondolom, hogy eredményekben gazdag és sikeres evet zártam. Jövőre meg több a cél!

 – értékelte az évet hírportálunknak a békéscsabai versenyző.

Szolcsánszky Tünde
Forrás: MW

A versenyszezon áprilisban kezdődik, magyar bajnokság, Európa-bajnokság. stb. Egész évben versenyezni fogok a tavaszi és őszi szezonban is. A legfőbb célok: megvédeni a magyar bajnoki címem, kijutni az Európa-bajnokságra, világbajnokságra, és az Arnold Classicra. Tervezek szépségversenyeken is indulni, még pontos versenyek nincsenek kitűzve. Januárban már kezdem a felkészülést, heti hat edzésem lesz

 – nyilatkozta 2023-as terveiről.

Európa-bajnokságon és világbajnokságon is szeretne elindulni 2023-ban
Forrás: MW

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában