Futsal

2023.01.09. 10:22

Nem bírtak a fővárosiakkal a gyulai amazonok

Sok szünetet nem tartottak a női futsalban, hiszen a Gyulai Amazonoknak már január második vasárnapján pályára kellett lépnie, mégpedig a Magyar Kupa negyeddöntőjében. Az NB II Keleti csoportját vezető Békés vármegyei csapat az élvonalban harmadik helyen álló TFSE-Bestrong csapatát látta vendégül. A továbbjutásra nem sok esélye maradt az Amazonoknak, hiszen az első mérkőzésen 10–2-re a fővárosi egylet győzött.

G. P.

Fotó: Gyulai Amazonok/Facebook

Gyulai Amazonok–TFSE-Bestrong 2–10 (0–3)

Magyar Kupa női futsal-mérkőzés. Gyula, 150 néző. V.: Gyuga, Gyebrovszki (Baráth). Gyula: Szűcs – Molnár Á., Sovány, Kurai, Pintye. Cs.: Kósa, Paál, Lovas, Nagy K., Pribék, Hack, Mezei. Edző: Molnár Zoltánné. G.: Hack a 25., Sovány a 30., ill. Kókány a 13., a 24., a 31., Kota a 17., a 20., Varga A. a 23., Folk a 24., Balogh N. a 27., Balya a 32., Kovács Sz. a 39. percben.

A gyulaiak kitűnően tartották magukat az első félidőben, még helyzetük is adódott, ám gólokat a vendégek lőttek. A második félidőben már egyértelműen a TFSE akarata érvényesült, Kókányék egymás után vették be Szűcs kapuját és végül nagy különbséggel verték NB II-es vendéglátóikat.

A visszavágót január 27-én rendezik a fővárosban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában