Labdarúgás

2023.01.18. 22:03

Nem bírt egymással a Békéscsaba és a Körösladány

Az NB II-es Békéscsaba 1912 Előre és az NB III-as Körösladányi MSK találkozott egymással felkészülési mérkőzés keretében szerdán este a Békéscsaba Labdarúgó Akadémián.

G. P.

Fotó: Shutterstock illusztráció

Nulla–nullás első félidő után élvezetes, jó mérkőzésen a csapatok a hajára tartogatták a gólokat, mindkét oldalon kettő-kettő esett. A Ladány szerzett vezetést a 61. percben Csicsely révén, majd kilenc percre rá jött a válasz Kóródi részéről. Zádori Krisztián a rendes játékidő előtt egy perccel megfordította az eredményt, ám Zelenyánszki a ráadásban kiegyenlített.

Békéscsaba 1912 Előre–Körösladányi MSK 2–2 (0–0)

Felkészülési labdarúgó mérkőzés, Békéscsaba. Békéscsaba: Krnács –Albert, Farkas M., Bora, Puskás – Zvara, Horváth P., Váradi, Mikló – Czékus, Lukács. Cserék: Apró, Hodonicki, Bacsa, Futó, Kitl, Bónus, Ilyés, Kóródi.
Vezetőedző: Brlázs Gábor. Körösladány: Selmeczy-Tóth –Papp D., Szántó M., Illés, Zelenyánszki – Ruzsa, Pusztai, Malkócs, Farkas J. – Csicsely, Czirok. Cserék: Kertész, Bakk, Palik, Szántó B., Szabó L., Kisari, Burai, Cservenák, Murvai, Szabó M..

Vezetőedző: Ekker Attila. Gólszerzők: Kóródi a 70., Zádori a 89., ill. Csicsely a 61., Zelenyánszki a 92. percben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában