Békéscsaba 1912 Előre

2023.01.27. 17:30

Megtartották a biztonságtechnikai pályabejárást a Kórház utcai stadionban

Pénteken délelőtt megtartották a szokásosnak nevezhető, a tavaszi szezon előtti biztonságtechnikai ellenőrzést, pályabejárást a békéscsabai Kórház utcai stadionban.

G. P.

Mint a Békéscsaba 1912 Előre NB II.-es labdarúgócsapat honlapján olvasható, a Magyar Labdarúgó Szövetség, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság, a Békéscsabai Rendőrkapitányság, a Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Békés Vármegyei Kormányhivatal Békéscsabai Járási Hivatal Hatósági Főosztály Népegészségügyi Intézete, az Országos Mentőszolgálat, a Vagyonkezelő ZRt. és a Békéscsaba 1912 Előre Futball ZRt. munkatársai áttekintették a stadion működtetéséhez szükséges dokumentációkat, majd a helyszíni szemlét követően jegyzőkönyvekben rögzítették a tapasztaltakat. 

Mivel a működtetésben, struktúrában lényegi változás nem következett be, így a korábban megszokott módon használható majd a Kórház utcai stadion nézők jelenlétében történő mérkőzések megrendezésére.

A csapat egyébként vasárnap 13 órakor a Kolorcity Kazincbarcika SC otthonában kezdi meg idei bajnoki szereplését

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában