Téli sportok

2023.01.28. 20:32

Jeges nyílt napot tartottak a Csabai Rendezvénypajtában - galériával

Bemutatók, oktatás és jégkorongmérkőzések színesítették a szombati programot a békéscsabai korcsolyapályán.

Fotó: Bencsik Ádám

Jó hangulatú jeges nyílt napot tartottak a Csabai Rendezvénypajtában. A kora délután kezdődött – és a késő estig tartó jégdiszkóval zárult – ingyenes programban a kilátogatók különféle bemutatókat és jégkorongmérkőzéseket tekinthettek meg.

A korisuli bemutató oktatás után a Debreceni Jégkarc Egyesület pörgős és látványos, zenés műsorában gyönyörködhettek az érdeklődök. Jégre lépett és bemutatkozott a Csabai Farkasok hokiklub U8–U12-es korosztálya, az egyesület U14–U16-os együttese pedig a DEAC csapatával mérkőzött meg.

Az ügyességi verseny után következett a nap fő attrakciója, a felnőtt jégkorongmérkőzése. A Csabai Farkasok Warrior Legends és a Csíkszereda Black Raven vívott gólgazdag és fordulatos találkozót, a három 20 perces harmadból álló meccsen három-három mezőnyjátékos és egy-egy kapus volt a jégen és percenként sorcsere történt mindkét alakulatnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában