Gyermekfoci

2023.01.10. 15:31

Az U16-osoknál a Berényi Gyermek FC B csapatáé lett a Farsang Kupa

Huszonkilencedik alkalommal, hat korosztály részére írta ki a Berényi Gyermek FC és a Mezőberényi Gyermekfoci Alapítvány a Farsang Kupát, melyet hat korosztály részére rendeznek meg januárban és februárban Mezőberényben.

G. P.

Győztes csapat

A sorozat az U16-osok versengésével kezdődött meg az elmúlt hétvégén. A trófea a hazaiak tulajdonában maradt, ugyanis a Berényi Gyermek FC két csapata közül Barabás István tanítványai, a B-jelű gárda szerepelt a legjobban.

Az öt csapat körmérkőzéses rendszerben döntötte el a végső sorrendet a futsal szabályok szerint, sportszerű küzdelemben.

29. Farsang Kupa, U16-os korosztály. Végeredmény: 1. Berényi Gyermek FC B, 2. Sárréti Gyöngyhalász A, 3. Körösladány, 4. Sárréti Gyöngyhalász B, 5. Berényi Gyermek FC A.

Különdíjak. Legjobb kapus: Kovács Nándor Zoltán (Sárréti GYGYLE A). Legjobb mezőnyjátékos: Rácz Ambrus (Sárréti GYGYLE A). Gólkirály: Kis Gergő (Berényi Gyermek FC B) 14 találattal. Legjobb hazai játékos: Kőfalvi Attila Hunor (Berényi Gyermek FC B).

Január 14-én az U7-es korosztály lép pályára a Farsang Kupáért. 

Különdíjasok

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában