Gyermekfoci

2023.01.23. 12:13

Erdélybe vitték a trófeát

Az U16 és az U9 korosztály után az U11-esek szálltak harcba az elmúlt hétvégén a Berényi Gyermek FC és a Mezőberényi Gyermekfoci Alapítvány által huszonkilencedik alkalommal kiírt Farsang Kupáért.

G. P.

A trófea a Hargita megyei Székelyudvarhelyre került

Forrás: BMH

A korosztályban kilenc csapat versengett, az erdélyi Székelyudvarhely és a hazai Berényi Gyermek FC is két-két csapattal vesz részt. A trófea a Hargita megyei Székelyudvarhelyre került.

A 29. Farsang Kupa végeredménye, U11-es korosztály: 1. Székelyudvarhely B, 2. Székelyudvarhely A, 3. Békéscsaba 1912 Előre, 4. Gyomaendrődi GYLE, 5. Gyulasport NKft., 6. Berényi Gyermek FC Fehér, 7. Grosics Akadémia, Gyula, 8. Berényi Gyermek FC Kék, 9. Szeghalmi FC.

Különdíjak. Legjobb kapus: Karácsonyi Vencel (Előre). Legjobb mezőnyjátékos: Gergely Etele (Székelyudvarhely A). Gólkirály: Benedek Bence (Székelyudvarhely B) 11 találattal. Legjobb hazai játékos: Takács Tamás (Berényi Gyermek FC Kék). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában