Asztalitenisz / Frissítve

2023.01.13. 14:27

Balogh Ágnes Kira a nyolc között

A linzi WTT Contender versenyen az U19-es fiúknál Szántosi Dávid, a Szarvasi Körös ASE játékosa a főtáblán az első fordulóban kiemelt volt, majd a nyolc közé jutásért a világranglista 125. helyén álló cseh Jindrich Moravek állt asztalhoz. A találkozót a cseh asztaliteniszező nyerte 3:1-re, így a szarvasi fiatal a 9–16. helyen végzett. .

V. L.

Balogh Ágnes Kira

Forrás: BMH

Az U19-es lányok mezőnyében Balogh Ágnes Kira, a Békési TEAM játékosa a főtáblán a 16 közé jutásért a görög Malamatenia Papadimitriou ellen játszott, és 3:1-re győzött. A nyolc közé jutásért a harmadik kiemelt, a világranglista 52. helyén álló német Naomi Pranjkovic várt a békési lányra. Az első szettben Balogh nyert 11:8-ra, a másodikat nagy csatában 14:12-re hozta a német. A harmadik szettben 11:9-re győzött a békési lány, majd a negyediket drámai csatában 14:12-re elbukta. A döntő játszmában a remekül összpontosító Balogh Ágnes Kira 11:3-ra győzött, ezzel 3:2-re hozta a mérkőzést, és a legjobb nyolc közé jutott.

FRISSÍTVE

Balogh Ágnes Kira ötödik lett


Asztalitenisz A linzi WTT Contender versenyen az  U19-es lányok mezőnyében Balogh Ágnes Kira, a Békési TEAM játékosa a főtáblán nagy bravúrral jutott a legjobb nyolc közé a harmadik kiemelt német Naomi Pranjkovic legyőzésével. A folytatás azonban nem sikerült a békési tehetségnek, az elődöntőbe jutásért a szlovák Dominika Wiltschkova – aki a korosztályos világranglista 94. helyén áll – szoros mérkőzésen 3:1-re legyőzte Baloghot, aki így az 5-8. helyen zárta a rangos viadalt. A 18 éves békési játékos linzi teljesítményéért minden dicséretet megérdemel. V. L.      

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában