Labdarúgás NB III., Keleti-csoport

2022.12.04. 16:41

Pontot szereztek a füzesgyarmatiak az évzárón

Gyors gólváltás után döntetlent ért el az FSK a harmadosztályban.

P. B.

Fotó: Füzesgyarmati SK/Facebook

A kiváló erőkből álló és a dobogóért küzdő DEAC otthonában játszotta idei utolsó bajnokiját a labdarúgó harmadosztályban a Füzesgyarmat. Az eseménytelen első félidő után már felpörögtek az események, a hazaiak kerültek előnybe, de gyakorlatilag esélyük sem volt élvezni a vezetést, mert az FSK szinte azonnal egyenlített és a lefújásig meg is őrizte az egy pontot.

Az utolsó őszi mérkőzéséből csak egyet elveszítő gyarmatiak az élmezőnyre szorosan tapadva, 28 ponttal a 20 csapatos Keleti-csoport 12. helyéről várhatják a februári folytatást az NB III.-ban.

Debreceni EAC–Füzesgyarmati SK 1–1 (0–0)

NB III.-as mérkőzés. Debrecen, Egyetemi sporttelep. V.: Gál P. DEAC: Tóth D. – Ujvárosi, Papp F. (Bényei, 8.), Soltész – Lakatos, Kónya, Sándor T. (Bidzilya, 70.), Al-Sheraji (Jankelic, 69.), Virág (Béke 69.) – Kerekes K., Orosz M. Vezetőedző: Sándor Tamás. FSK: Fildan – Raducu, Kis Sz. (Bajor, 84.), Achim Á., Szilágyi J. (Virág, 57.), Popescu, Urbanowski, Oltean, Bódis, Achim S., Pataki. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. G.: Kerekes K. (büntetőből) a 61., ill. Raducu a 63. percben. FSK jók: Oltean, Achim Á., Bódis, Urbanowski.

Boros Tibor: – Odatették magukat a játékosok, most felmentem őket a győzelem elmaradása miatt, mert ez egyértelműen nem az ő hibájukon múlott.

További eredmények: Körösladány MSK–DVSC II. 0–4, BVSC-Zugló–Békéscsaba 1912 Előre II.5–0, Karcag–Tiszafüred 1–2, Putnok–Sényő 1–2, BKV Előre–DVTK II. 1–0, Jászberény–Vasas II. 0–1, Hajdúszoboszló–Hatvan 1–0, Eger–Kisvárda II. 1–1, Pénzügyőr–Tiszaújváros 2–2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában