TOP 16

2022.12.06. 19:31

Nem jutottak tovább a békési asztaliteniszezők

Budapesten, az Ormai László Csarnokban rendezte meg a MOATSZ az idei felnőtt Top 16-os bajnokságot. A nőknél az extraligás Békési TEAM két játékosa, Balogh Ágnes Kíra, és Ágota Csilla is asztalhoz állt.

V. L.

Fotó: Shutterstock illusztráció

A szervezők a 16 játékost négy négyes csoportba osztották, ahonnan az első két helyezett jutott tovább.  

Az első csoportban Balogh Ágnes Kíra 4:2-re kapott ki a soltvadkerti Tanács Nórától, és ugyanilyen különbséggel veszített a német Böblingenben szereplő, válogatott Hartbrich Leonie ellen. A békési fiatal nagy küzdelemben 4:3-ra legyőzte Czeglédi Dorkát (Statisztika), így csoportjában a harmadik helyen végzett, és összesítésben a 9–12. helyen végzett. 

Ágota Csilla a negyedik csoportban szerepelt, és három vereséggel zárta a küzdelmeket. A dunakeszi Volentics Annától, és a romániai Victoria Carei játékosától Bálint Bernadettől is 4:0-ra kapott ki, míg a Statisztika fiatalja Molnár Kendra 4:1-re nyert a rutinos békési asztaliteniszező ellen, aki így negyedik lett a csoportjában, és összesítésben a 13–16. helyen zárta a viadalt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában