Labdarúgás

2022.12.21. 10:35

Mislenybe igazolt a volt csabai

Volt békéscsabai támadóval erősítette meg sorait az NB II-es Kozármisleny FC. Az 1995-ös születésű Gránicz Patrik tulajdonképpen visszatért Mislenybe, hiszen a 2015–2016-os idényben az NB III Közép csoportban kimagasló teljesítményt nyújtó bajnokcsapat oszlopos tagja volt, ő is részese volt a Magyar Kupa-menetelésnek, amikor 4 magasabb osztályú együttest is búcsúztattak és bejutottak a legjobb 8 közé.

Az NB II-be való feljutást követően éppen az a csapat szerződtette, a Békéscsaba, aki véget vetett a mislenyi kupaálmoknak. Patrik ezt követően 139 NB II-es mérkőzésen lépett pályára (fél éves Győri ETO-s szereplést leszámítva a Békéscsaba együttesében), ezeken a mérkőzéseken 15 gólt szerzett. A 27 éves játékos rutinos NB II-es labdarúgónak számít, aki a széleken és támadóként is hasznára lehet a mislenyi csapatnak.

– Boldogan fogadtam a klub megkeresését, bízom benne, hogy az itt töltött időszak meghatározó lesz a pályafutásomban. Nagyon várom a közös munkát, hogy újra Kozármisleny színeiben lépjek a pályára – mondta a klub honlapján a játékos.

A Kozármisleny a jelenleg 19., kieső helyen álló Békéscsaba 1912 Előre egyik legnagyobb konkurense a kiesés ellen folytatott harcban, amely 19 ponttal a 18., kieső helyen áll a bajnokságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában