Kézilabda – NB I. B, férfiak

2022.12.03. 22:01

Megtréfálta a sereghajtó a Békést

A jó sorozatban lévő BFKC pont nélkül maradt a másodosztályban utolsó Százhalombatta otthonában.

Fotó: shutterstock.com

A hétvégi forduló előtt a 16 csapatos férfi kézilabda másodosztályban mindössze három szerzett ponttal az utolsó helyen álló Százhalombatta vendége volt szombat este a Békés. Padla József együttese az elmúlt hetekben hat mérkőzéséből ötöt is megnyert, a kiváló eredményeknek köszönhetően pedig közvetlenül felzárkózott a dobogósokra, így bizakodva várhatta az újabb bajnokit.

A hazaiak az első tíz perc után 8–4-reelhúztak, ám a BFKC-nak ugyanennyi idő alatt sikerült fordítania és a szünet előtti percekben már három góllal is vezetett. Az előny azonban nem tartott ki sokáig, az irányítást fokozatosan átvevő százhalombattaiak az záró húsz percben végig vezettek és végül mindkét pontot otthon tartották.

A békésiek váratlan vereségükkel egy helyet visszacsúszva az ötödikek a ligában.

Százhalombattai KE–Optimum Solar-Békési FKC 32–30 (15–17)

NB I. B-s férfi mérkőzés. Százhalombatta, 100 néző. V.: Bátori B., Szécsi Lantos. BFKC: Borbély I., Takács Sz., Kiss O. – Fedor 4, Varsandán Á. 5, Árpási 4, Laufer 7, Horváth L. 1, Dávid M. 2, Hrabák 5 (2), Mezei R. B. 2, Szász B., Novák Zs., Kovács R., Kovács Sz. Vezetőedző: Padla József. A Százhalombatta legjobb dobói: Gálli 8 (1), Félegyházi 7, Gyurcsovics 5. Kiállítások: 10, ill. 6 perc. Hétméteresek: 2/1, ill. 3/2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában