Előre NKSE

2022.12.14. 12:33

Jótékonykodtak a csabai kézisek

Szerda délelőtt a békéscsabai Degré utcában, a Fogyatékosok Ápoló-Gondozó Otthonában jártak az Előre NKSE NB I.-es női kézilabdázói.

P. B.

Fotó: Milyó Pál

Paláncz György klubelnök, Papp Bálint vezetőedző, a játékosok közül pedig Borbély Márta, Gyimesi Kitti, Andróczki Flóra, Mayer Szabina, Giricz Laura csapatkapitány és Bucsi Lili tett látogatást az intézmény tornaszobájában, hogy átadja az egyesület által beszerzett ajándékokat Sziszák Katalinnak, a Békés Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Központ vezetőjének. A csabai kézilabdások fejlesztő eszközöket vásároltak az otthon lakóinak, a Hetes Kft. sportbolt is csatlakozott az akcióhoz, anyagilag is hozzájárult a felajánlásokhoz.

Petrovszki György technikai vezetőtől megtudtuk, hogy az előrések megkérdezték, mire van szüksége a gondozottaknak, majd az intézmény képviselőivel együtt választották ki a megfelelő eszközöket és azokat vásárolta meg az egyesület. 

A kézilabdások konkrét segítséget szerettek volna nyújtani, nem akartak olyan ajándékokat beszerezni, amire igazából nincs szüksége az otthonnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában