Futsal - NB I.

2022.12.05. 12:22

Első osztályú csapatot vertek ki

Az NB I.-es Újpest FC-t búcsúztatta és jutott a harmadik fordulóba az NB II.-es Gyulai Amazonok a női futsal Magyar Kupában.

G. P.

Gyulai Amazonok–Újpest FC 4–2 (2–2)

Magyar Kupa női mérkőzés, Gyula. V.: Sándor G. (Medovarszki J., Gyebrovszki). Gyula: Szűcs – Lovas, Molnár Á., Sovány, Pintye. Cs.: Szappanos, Mészáros, Paál, Nagy K., Hack, Kurai, Mezei, Molnár K. Edző: Molnár Zoltánné. G.: Kurai a 6., a 16., Molnár K. a 35., Mezei a 39., ill. Sass a 10., a 18. percben.

A gyulai lányok kétszer is vezettek az első félidőben élvonalbeli ellenfelükkel szemben, mindkétszer a lelkesen játszó Kurai Nikolett vette be kapujukat. A vendégek azonban mindkétszer kiegyenlítettek Sass Viktória Erika révén.

A fürdővárosiak nagyon nyerni akartak, ami elsősorban a gyorsabb játékban mutatkozott meg. Gólt azonban csak a 35. percben lőttek Molnár Kitti révén, amire a 39. percben még Mezei Virág „rápakolt”, biztossá téve győzelmüket.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában