Labdarúgás - Megye II.

2022.11.10. 12:37

Nagy tétért játszanak Mezőhegyesen

Mezőhegyesen rendezik a 13. forduló kiemelt mérkőzését a megyei II. A osztályú bajnokságban, ahol a Mezőmegyer SE vendégeskedik.

G. P.

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Mindkét gárda számára fontos a találkozó, a hazaiaknak azért, mert ha számukra kedvezően alakul a Szabadkígyós–Mezőkovácsháza mérkőzés, akkor akár már a hétvégén is a tabella élére ugorhatnak. A megyerieknek pedig azért, mert felzárkózhatnak a Mezőhegyes mögé, versenyben maradva a második, vagy akár az első helyért is. Az említett szabadkígyósi találkozó elsődleges favoritja a hazai társulat, amely egy mély gödörbe került Mezőkovácsházával találkozik. Utóbbi együttes az első hat mérkőzését megnyerte, azóta azonban pontot sem szerzett, öt meccset bukott el zsinórban.

Dévaványán két középmezőnybeli gárda ütközik meg egymással, közös a hazai és a békési együttesben, hogy mindkettő jó formát fut, egyik sem szívesen szakítaná meg szép sorozatát.

Megyei II. A osztály, 13. forduló. November 12., szombat, 13.30: Dévaványai SE (11.)–Békési FC (8.), Mezőhegyesi SE (2.)–Mezőmegyer SE (3.), Csanádapácai EFC (15.)–Békésszentandrási HMSE (6.), Szabadkígyósi SZSC (1.)–Mezőkovácsházi TE (5.), Dobozi SE (14.)–Mezőberényi LE (9.). November 13., vasárnap, 11.00: Békéscsabai MÁV SE (13.)–OMTK-Rákóczi (10.). November 13., 13.00: Csabacsűdi GYLSE (12.)–Füzesgyarmati SK II. (7.). Szabadnapos: Elek USE (4.).

A B osztály Kevermes–Kondoros mérkőzésén az a tét, hogy meg tud-e lépni üldözőjétől a Kondoros, vagy a házigazdák beérik-e pontszámban vendégeiket? Úgy tűnik, hogy Janis János együttese visszatért a régi kerékvágásba, a kevermesieknek viszont javulniuk kell a Csorváson látottakhoz képest.

Megyei II. B. osztály, 12. forduló. November 12., szombat, 13.30: Kétegyházi SE (13.)–Újkígyós FC (12.), Köröstarcsai KSK (7.)–Battonyai TK (10.), Kunágotai TE (11.)–Lőkösháza KSK (4.), Kaszaper FC (9.)–Csorvási SK (5.), Gádoros SE (8.)–Medgyesegyháza SE (14.), Magyarbánhegyesi FC (6.)–Tótkomlósi TC (3.). November 13., vasárnap, 13.30: Kevermes SE (2.)–Kondorosi TE (1.).


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában