Labdarúgás NB III.

2022.11.06. 16:22

Fájó volt a füzesgyarmati pontvesztés

A közvetlen élmezőnyhöz tartozó, roppant masszív és sorozatban öt mérkőzés óta veretlen Karcagot fogadta a labdarúgó harmadosztály 16. játéknapján a Füzesgyarmat. A több jó egyéni teljesítményt felmutató hazaiak még a szünet előtt megszerezték a vezetést és a második félidőben is többször közel álltak az újabb találat(ok)hoz, ám nem tudták növelni előnyüket, a kihagyott helyzetek pedig megbosszulták magukat.

P. B.

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

 A vendégek az utolsó percekben megfosztották a sikertől a rendkívül sűrű, 20 csapatos mezőnyben a 12. helyen álló FSK-t.

Füzesgyarmati SK–Karcagi SE 1–1 (1–0)

Füzesgyarmat. V.: Szilágyi S. FSK: Fildan – Raducu, Kis Sz., Achim Á., Cigan (Szabó B., 64.), Popescu, Otean, Bódis, Achim S., Pataki Z., VirágT.. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor. G.: Virág T. a 37., ill. Sidibe a 85. percben.

Boros Tibor: – Egyértelműen magunknak köszönhetjük, hogy nem nyertük meg a találkozót, mivel a vezetés megszerzése után többször is már csak az ellenfél kapusával álltak szemben a játékosaink, ám rendre sikerült kihagyni a kihagyhatatlant.

További eredmények: Békéscsaba 1912 Előre II.–BKV Előre 2–2, Kisvárda Master Good II.–Körösladány MSK 1–1, DVTK II.–Putnok 2–2, Vasas II.–Tiszafüred 2–3, DVSC II.–Sényő 5–2, Eger–Hajdúszoboszló 2–0, Hatvan–Jászberény 2–1, Pénzügyőr–BVSC 0–1, Tiszaújváros–DEAC 0–2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában