Békés Megyei Harcművész Szövetség

2022.11.29. 14:32

Csabai tekvandósok sikerei

A békéscsabai JALTE újjászervezett WT-tekvandó szakosztálya egyre aktívabb tevékenységet folytat.

P. B.

A Békés Megyei Harcművész Szövetség beszámolója szerint a közelmúltban az egyesület tizenegy tanulója tett sikeres övvizsgát Szedoglavits Alajos 4. danos mester előtt. Ebből ketten fehér övesek lettek, miközben a legmagasabb öv elérése a kék öv piros csíkka lett (3. kup).

Ezen kívül versenyen is bizonyítottak a csabaiak az elmúlt hétvégén. Dunaharasztiban rendezték meg a WT Országos Bajnokság és Koreai Nagykövet-kupáját. Az ob-n közel 20 egyesület 270 versenyzővel vett részt formagyakorlat (poomsae) és szabad küzdelem (kyorugi) versenyszámokban. A Békéscsabai Lakótelepi SE öt tekvandóssal képviselte magát a viadalon, közülük négy versenyzőnek ez volt az első ilyen mértékű megméretése, ennek ellenére a kis csapat szép eredménnyel zárta az ob-t. A sportolókat Matusik Andrea (2. dan) vezetőedző, Lányi Réka Katalin (3. dan) edző és Gyuricza Imre (3. kup) készítette fel.

A Békés megyei eredmények. Küzdelem. Férfiak. Junior, –63 kg: 3. Fajzi Dániel (1. dan). Gyerek, III. kategória, –30 kg:4. Fajzi Gergő (7. kup). Kadét, –41 kg: 3. Gyuricza Ádám (4. kup). Veterán, –80 kg: 2. Gyuricza Imre (3. kup). Formagyakorlat. Nől. Junior: 4. Mladonyiczki Boglárka (5. kup).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában