Labdarúgás NB III.

2022.10.02. 15:17

Kiütötték a csabai csapatot a fővárosban

Az élvonalbeli Vasas második csapata gyakorlatilag 50 perc alatt elintézte a Békéscsaba második együttesét a harmadosztályban.

P. B.

Fotó: shutterstock.com

Az előző játéknapon nagyszerű és gólerős játékkal éppen a DVSC II.-t kiütő, kieső helyen álló Békéscsaba II. a szintén élvonalbeli Vasas második együttesének vendége volt a fővárosban az NB III. 11. fordulójában és szaladt bele egy újabb hatalmas és fájó pofonba. Ugyan a lila-fehér fiatalok kerültek előnybe, a hazaiak 12 perc alatt három gólt szerezve még a szünet előtt fordítottak. A Vasas a második játékrész elején sem ismert kegyelmet, hét perc alatt újabb háromszor betalálva gyorsan lerendezte a meccset.

Vasas FC II.–Békéscsaba 1912 Előre II. 7–2 (3–1)

NB III.-as mérkőzés. Budapest, Fáy utca. V.: Holczbauer. Vasas II.: Bánfalvi (Ménesi, 75.)– Puskás Zs. (Forgó, 75.), Litauszki, Hosszú (Farkas J., 55.)– Farkas Bence, Hidi M., Ódor, Kapornai – Cipf, Pócs (Rab, 55.), Őri (Huszár, 55.). Vezetőedző: Harmati Tamás. Előre II.: Tóth A. – Zahorán (Bacsa K., 50.), Trescsula, Izing, Balla – Babinyecz (Orvos, 75.), Ilyés, Sipos G. (Marik S., 46.) – Oláh Á., Pap Sz. (Sipaki, 53.), Bónus. Edző: Szenti Zoltán, Nagy Sándor. G.: Litauszki a 25. és a 37., Pócs a 31. és a 49., Cipf a 48. és az 52., Kapornai a 84., ill. Oláh Á. a 19. és a 89. percben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában